Stoiximan Super League

Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με Ντούσαν Τάντιτς για «το τελευταίο μεγάλο του συμβόλαιο»!

Τον Ολυμπιακό συμπεριέλαβε στις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντούσαν Τάντιντς, η ισπανική ιστοσελίδα, estadiodeportivo.

Τον Ολυμπιακό συνδέουν στις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντούσαν Τάντιντς! Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τον Άγιαξ μετά από πέντε χρόνια συνεχόμενων επιτυχιών και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα του αποφέρει και το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στην ποδοσφαιρική του πορεία.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνει και η ισπανική ιστοσελίδα, estadiodeportivo, η οποία αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα μπορούσαν να είναι μια επιλογή του 34χρονου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προσφορά μέχρι στιγμής.

Απ' την άλλη, το δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόταση από τη Γιουβέντους που θέλει να προσθέσει εμπειρία και χαρακτήρα στο ρόστερ της μετά την αποχώρηση των Κιελίνι και Μπονούτσι. Επίσης, οι Ισπανοί συνδέουν το όνομα του Τάντιτς με τις Μπεσίκτας, Αλ Αλχί και Ίντερ Μαϊάμι, ομάδες που θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Σέρβο αρτίστα.

Μάλιστα, μέσα στους πιθανούς συλλόγους βάζουν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος πέτυχε μαζί του σπουδαία πράγματα στην Ολλανδία και μια επιστροφή στην Premier League, μόνο αδιάφορο δεν θα άφηνε τον Τάντιντς. Τη φετινή σεζόν ο Σέρβος μέτρησε 13 γκολ και 21 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.


«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ράφα Μιρ και προσπαθεί να ρίξει την τιμή του»


Το ενδιαφέρον, αλλά και την προσπάθεια, που καταβάλει ο Ολυμπιακός, για την απόκτηση του Ράφα Μιρ από τη Σεβίλλη, επιβεβαιώνει δημοσίευμα ιστοσελίδας, που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Ανδαλουσιάνων!

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η ''Sevilla Noticias'', οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τον Ισπανό επιθετικό της Σεβίλλης και μάλιστα έχουν ενημερώσει για αυτό την ομάδα μέσω του Αντόνιο Κορδόν. Ωστόσο, όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, το ποσό το οποίο ζητάει η Σεβίλλη ανέρχεται στα 16 εκατομμύρια ευρώ, που είναι, προφανώς, απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα.

Έτσι, οι Πειραιώτες αναζητούν τρόπους, προκειμένου να φτάσουν στην απόκτηση του παίκτη, αλλά και τρόπους να ρίξουν την τιμή του…





Ο Κώστας Νικολακόπουλος, θυμίζουμε, αναφέρθηκε και σήμερα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην προσπάθεια αυτή, που κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζει.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x