Stoiximan Super League

Εκτός αποστολής ο Κάρμο για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε

Ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, αποκάλυψε πως ο Νταβίντ Κάρμο δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρίο Άβε.

Σημαντική εξέλιξη που - ενδεχομένως - αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό έρχεται από την Πορτογαλία αναφορικά με τον Νταβίντ Κάρμο!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Πόρτο, Βίτορ Μπρούνο, αποκάλυψε μέσω της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό (24/08) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρίο Άβε, πως ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εκτός λίστας.

«Δεν είναι στη λίστα εκείνων που κλήθηκαν για το παιχνίδι», απάντησε ο Πορτογάλος τεχνικός σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Κάρμο, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν τον25χρονο στόπερ να βρίσκεται μια... ανάσα από τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους»!

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, η «A Bola», είχε αποκαλύψει πως μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν επαφές των δύο ομάδων για να μπει στην τελική ευθεία το deal, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Πόρτο και Ολυμπιακός θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι αυτήν την Παρασκευή για έναν νέο γύρο συζητήσεων για τον Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος τώρα είναι πιο κοντά στο να φύγει από τους “Δράκους”».

Υπενθυμίζεται πως ο πανύψηλος (1,96μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Πόρτο στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας τελικώς στον πάγκο, ενώ, τα μοναδικά λεπτά που κατέγραψε με τους «δράκους» φέτος ήταν ένα 15λεπτο στον τελικό του Σουπερ Καπ Πορτογαλίας απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με σάιτ που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Πόρτο, ο Κάρμο περιμένει να λάβει την άδεια από την ομάδα του, ώστε να μεταβεί στην Αθήνα και να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, βάζοντας στη συνέχεια την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x