«Καυτά» αναμένονται τα προσεχή 24ωρα για τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό κομμάτι, όπως έχει προαναγγείλει ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Οι Πειραιώτες τρέχουν ώστε να κλείσουν δύο σημαντικές εκκρεμότητες, όπως είναι αυτή του εξτρέμ και του δημιουργικού χαφ. Για τα άκρα αυτήν τη στιγμή είναι ποσοτικό (πέραν του ποιοτικού) το ζήτημα, αφού διαθέτουν τρεις παίκτες για τα «φτερά», με τους Ζέλσον, Βέλντε και ασφαλώς τον Μασούρα να υπάρχουν ως καθαρές λύσεις.

Οι συζητήσεις με τον Γουίλιαν είναι σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα την Κυριακή ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε από κοντά το Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας, με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Κία Τζουραμπτσιάν, να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο Φαμπρίσιο Ρομάνο λίγες ώρες μετά ανέφερε ότι ο 36χρονος ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα σενάρια σε επίπεδο φημών για τον για τον Χακίμ Ζίγιεκ. Η ουσία είναι ότι οι Πειραιώτες μέσα στα επόμενα 24ωρα θέλουν να έχουν βρει τον νέο τους εξτρέμ, ο οποίος προορίζεται για αντι-Ποντένσε και τον νέο αντί-Όρτα, αφού στις 4/9 πρέπει να τους έχουν δηλώσει στη λίστα τους για το Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x