Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Διπλό ιστορικό ρεκόρ για Κωστούλα

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγραψε ιστορία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού που ξεκινά βασικός σε ένα παιχνίδι έγινε ο Χαράλαμπος Κωστούλας. Σε ηλικία 17 ετών και 79 ημερών, ο νεαρός επιθετικός πήρε το χρίσμα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Σε μικρότερη ηλικία από αυτόν είχαν αγωνιστεί στην ενδεκάδα μόνο ο ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος (16 ετών και 287 ημερών) και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (17 ετών και 42 ημερών).

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως ο Κωστούλας έγινε και ο πρώτος Έλληνας που ξεκινά σέντερ φορ στον Ολυμπιακό μετά τις 25 Νοεμβρίου του 2018 και τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι (1-2), με ανατροπή και το γκολ του Βούκοβιτς στο 93’.

Παράλληλα, ο Κωστούλας έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού που φορά τη φανέλα της ομάδας όπως και ο πατέρας του. Είχε προηγηθεί, ο γιος του Ηλία Ρωσσίδη, Θανάσης, το 1986, αλλά για ένα μόνο ματς, λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών. Ο πατέρας του 17χρονου φορ, Θανάσης Κωστούλας, έπαιξε στους Πειραιώτες από το 1999 μέχρι το 2007 μετρώντας 202 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x