Stoiximan Super League

Μεντιλίμπαρ: «Ήρθε η ώρα να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα»

Διαβάστε τι δηλώνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε ισπανικό ΜΜΕ.

Προσωπικούς στόχους τους οποίους θέλει να πετύχει μέσω του Ολυμπιακού και της συνεργασίας μαζί του μετέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τις διακοπές του βρίσκεται στη χώρα του, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση των ερυθρολεύκων και αναλάβει το τιμόνι τους ενώ υπογράμμισε ότι πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να πετύχει και να κερδίσει πράγματα τα οποία δεν έχει πετύχει μέχρι και σήμερα.

«Αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού μέσα σε δύο ώρες. Αποφασίσαμε με την ομάδα μου να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, με την εμπειρία να είναι εξαιρετική. Φαίνεται ότι όταν φτάσεις τα 60 πρέπει να αποσυρθείς, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσω και να κερδίσω πράγματα που δεν είχα κερδίσει μέχρι τώρα», ανέφερε αρχικά ενώ σε ένα του σχόλιο για την κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό τόνισε:

«Φτάσαμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο», ανέφερε ενώ παραδέχθηκε ότι ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια πορεία όμως πια γνωρίζει πολύ καλά το πόσο μεγάλη δυναμική έχει η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x