Stoiximan Super League

Βραβεύτηκαν οι Χρήστου και Καραλής από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό βράβευσε τους Απόστολο Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή, για τις επιδώσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ολυμπιακός και Λεβαδειακός δίνουν τη δική τους «μονομαχία» στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι ερυθρόλευκοι πριν τη σέντρα της αναμέτρησης βράβευσαν τους Απόστολο Χρήστου και Εμμανουήλ Καραλή, δύο αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Χρήστου φέρεσαι στον λαιμό του το αργυρό μετάλλιο για τα 200μ. ύπτιο, με την Ελλάδα να ανεβαίνει στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το 1896. Μάλιστα ο Χρήστου σε δηλώσεις του αφιέρωσε το μετάλλιο στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού.

Ο Καραλής από την άλλη πλευρά αναδείχθηκε χάλκινος Ολυμπιονίκης και επέστρεψε στην Ελλάδα με άλλο ένα μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.

Οι δύο αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από το «ερυθρόλευκο» φίλαθλο κοινό που τους αποθέωσε την ώρα έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δυνατή είναι η σύνδεση ανάμεσα σε Καραλή και Χρήστου με τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα του Πειραιά.

@sporfm946 Βραβεύτηκαν από τον Ολυμπιακό για τα μετάλλια στο Παρίσι οι Εμμανουήλ Καραλής και Απόστολος Χρήστου #olympiacos #karalis #christou #olympics ? πρωτότυπος ήχος sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x