Stoiximan Super League

Oλυμπιακός: «Βλέπει» ενδεκάδα με Παναιτωλικό ο Μπιανκόν!

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ζουλιάν Μπιανκόν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, λόγω των απουσιών.

Tην ευκαιρία να δουν τον Ζουλιάν Μπιανκόν να ξεκινά βασικός στην αναμέτρηση τη 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κόντρα στον Παναιτωλικό φαίνεται πως θα έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος ο οποίος αποκτήθηκε στην εκπνοή της θερινής μεταγραφικής περιόδου και έχει ως τώρα καταγράψει συμμετοχές μόνος με τη Β' ομάδα στη Super League 2, είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Η απόφαση για την ενεργοποίηση του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ήταν ούτως ή άλλως ειλημμένη, όμως η χρονική περίοδος, φαίνεται ότι «κολλάει» και με τις ανάγκες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, βλέπει την άμυνα του να είναι αποδεκατισμένη καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει αποφασιστεί να εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τους Αγρινιώτες, ενώ η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Φρέιρε και Πορόσο δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Αφενός ο Αργεντινός δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμούς από τον τραυματισμό του και έπειτα, ενώ ο υψηλόσωμος στόπερ από το Εκουαδόρ, έχει ελάχιστες πιθανότητες να αναρρώσει πλήρως από το πρόβλημα που αποκόμισε στο Λονδίνο και το ματς με τη Γουέστ Χαμ.

Όλα τα παραπάνω, φαίνεται πως θα «αναγκάσουν» τον προπονητή του Ολυμπιακού να εμπιστευθεί για το κέντρο της άμυνας και τον Ζουλιάν Μπιανκόν και τον Ανδρέα Ντόη.

Παρόλα τα όποια προβλήματα, ωστόσο, το κλίμα στον Ολυμπιακό δείχνει ότι φτιάχνει ξανά, μετά και τη μίνι-κρίση που επήλθε από τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Το απόγευμα της Τετάρτης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα (εκτός των εννέα διεθνών), δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα.

Σχεδόν 50 άτομα βρέθηκαν σε αυτό το δείπνο, αφού πέρα των παικτών, το «παρών» έδωσαν στελέχη απ' όλα τα επιτελεία που εργάζονται νυχθημερόν στου Ρέντη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x