Stoiximan Super League

Με Παπαδόπουλο στο Φάληρο ο Ατρόμητος - «Ντόπες» οπαδών στο Περιστέρι

Στην αποστολή του Ατρομήτου για το ματς με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Παρουσία 250-300 οπαδών τους πραγματοποιήθηκε η σαββατιάτικη προπόνηση των Περιστεριωτών.

Την αποστολή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (12/9, 20:30) ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Μάλιστα, σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Η μπλε κάρτα του νεαποκτηθέντα κεντρικού αμυντικού των Περιστεριωτών έφτασε κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την προσπάθεια της νέας του ομάδας αλλά και να τεθεί αντιμέτωπος με το πρώην του κλαμπ.

Να σημειωθεί ότι η προπόνηση του Ατρομήτου το Σάββατο (11/9) διεξήχθη παρουσία περίπου 250-300 οπαδών του, οι οποίοι τόνωσαν με ψυχολογικές ντόπες τους παίκτες της ομάδας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ατρομήτου: Πίριτς, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νταβιώτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο, Ντένιτς, Νάτσος, Καρτάλης, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x