Stoiximan Super League

«Από τα μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Μορέλος ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον Αλφρέντο Μορέλος και είναι εκ των φαβορί για την απόκτησή του μεταξύ των ανταγωνιστών του.

Έναν επιθετικό τουλάχιστον, εφόσον παραμείνει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα αναχωρεί για την Ολλανδία που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Χθεσινό (11/07) δημοσίευμα από τη Βραζιλία συνέδεσε τους Πειραιώτες με τον Αλφρέντο Μορέλος, στράικερ της Σάντος.

Μάλιστα, το «rtiesporte.com.br» έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με την περίπτωση του, τονίζοντας πως τον Κολομβιανό διεκδικούν οι Ρέιντζερς, Ατλέτικο Νασιονάλ και Τολούκα, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι μεταξύ των μεγάλων φαβορί για την απόκτησή του.

Παράλληλα, τονίζεται πως η Σάντος είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει ως δανεικό τον Μορέλος για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς για τον Γενάρη του 2025, η οποία θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης αγωνιστεί στο 50% των αγώνων.

O Μορέλος είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στην Ευρώπη, παίζοντας αρχικά για τη φιλανδική Ελσίνκι και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Σκωτία, αγωνιζόμενος με τους Ρέιντζερς, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Σάντος.

Το πέρασμά του, όμως, από την ιστορική ομάδα της Βραζιλίας δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο και για αυτό τον λόγο το Δ.Σ. του συλλόγου έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει και να αποκτήσει άλλον παίκτη για την επίθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x