Stoiximan Super League

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Ολυμπιακού για Τρίπολη

Η αστυνομία άναψε κόκκινο στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού για το ματς στην Τρίπολη, επιτρέποντας μόνο τη μεμονωμένη.

Κόκκινο άναψε η αστυνομία στους οπαδούς του Ολυμπιακού για Τρίπολη. Όπως έγινε γνωστό, η ΕΛ.ΑΣ. απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον Asteras AKTOR την Κυριακή (17.00).

Φυσικά, η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών επιτρέπεται κανονικά και η ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει θύρα για τις ανάγκες του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας του Ολυμπιακού, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής, της SUPER LEAGUE 1, της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/10/2024 και ώρα 17:00 στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x