Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Κομβικό για τον Ολυμπιακό να καλύψει το κενό του Τσικίνιο»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσανάκας.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου, αυριανού ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

O ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε αρχικά ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τα στοιχεία εκείνα που θα στερηθούν με την απουσία του Τσικίνιο, μέσω ενός άλλου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διατηρήσουν στα ίδια επίπεδα το πρέσινγκ, τα κλεψίματα μπάλας, αλλά και το άμεσο παιχνίδι.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες δοκιμές από τον Μεντιλίμπαρ, ωστόσο μοιάζει δεδομένο πως οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς απέναντι στην Μπράγκα, θα είναι λιγοστές.

Επιπλέον ο Γιώργος Τσανάκας, χαρακτήρισε υψίστης σημασίας την παρουσία του Ροντινέι στα εξτρέμ στο εν λόγω παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα βρει φάσεις και πρέπει να τις εκμεταλλευτεί από την αρχή ώστε πέρα από το προβάδισμα στο σκορ, να αποκτήσει φουλ ψυχολογία μέσα στο γήπεδο και την ίδια ώρα να...στριμώξει τον Παναθηναϊκό.

Υπογράμμισε δε ότι ο Ολυμπιακός θέλει μεταξύ άλλων να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ για βαθμολογικούς λόγους, καθώς έχει προηγηθεί η ήττα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο.

Aκούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x