Stoiximan Super League

Kαι η Νότιγχαμ στην «κούρσα» για Κάρμο!

Ολοένα και αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Νταβίντ Κάρμο, καθώς και η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού!

Συνεχίζεται ο «χορός» των ενδιαφερομένων για τον Νταβίντ Κάρμο!

Ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Conference League, έχει τραβήξει επάνω του τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Μετά το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσανάκα στο sport-fm.gr, μέσω του οποίου ενημερωθήκατε ότι ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Πόρτο, Αντρέ Βίλας Μπόας για το μέλλον του στους «δράκους», ακολούθησαν πορτογαλικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Λέστερ και της Γουλβς, οι οποίες θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο ακόμη μια ομάδα ήρθε στο προσκήνιο, καθώς σύμφωνα με τη Record στην κούρσα της διεκδίκησης για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο μπαίνει πλέον και η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μάλιστα στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται και το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x