Stoiximan Super League

Τέλος οι μεταγραφές στον Απόλλωνα

Το τέλος της μεταγραφικής ενίσχυσης στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά την προσθήκη του Ζουέλα, ανακοίνωσε ο Σταμάτης Βελλής.

Μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, θα ενισχυθεί περισσότερο το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως δήλωσε ο Σταμάτης Βελλής.

Ο ιδιοκτήτης της «ελαφράς ταξιαρχίας» με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ξεκαθάρισε πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές με την προσθήκη του Φρανσίσκο Ζουέλα και έστειλε τις ευχές του για τη νέα σεζόν.

«Μετά και από την μεταγραφή του Zuela το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θεωρεί ότι συμπληρώθηκε επαρκώς το "ρόστερ" για την φετινή χρονιά, την πρώτη μας μετά από 13 χρόνια στην Super League (πρώην Α' Εθνική).

Δεδομένου ότι και το budget μας, όσον αφορά τα συμβόλαια με ποδοσφαιριστές, έχει εξαντληθεί, η ομάδα μας θα προχωρήσει σε κάποια προσθήκη στο "ρόστερ" μόνο εάν εμφανιστεί κάποια πραγματικά εξαιρετική περίπτωση τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οικονομικής άποψης.

Εύχομαι στην νέα ομάδα μας προπαντός υγεία, καλή επιτυχία, και να επιτύχει τον στόχο μας, δηλαδή να καταφέρει να κρατήσει την ομάδα μας σε αυτή τη κατηγορία».


Πέρα απ' αυτό, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε και την ένταξη του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Φρανσίσκο Ζουέλα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναχώρησε για το Ελατοχώρι Πιερίας, για να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x