Stoiximan Super League

Όλοι μέσα εν όψει ΑΕΚ!

Την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον Μπόρισλαβ Στόιτσεφ που εντάχθηκε τελευταίος στην ομάδα να συμμετέχει πρώτη φορά σε αυτή.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ αυτή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, καθώς πλην του γνωστού απόντα Πάπε Εμπόου, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι παρών και ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ που για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Οι είκοσι (20) ποδοσφαιριστές της αποστολής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

* Ο Ατρόμητος Κ20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο την ΑΕΚ στο γήπεδο των Σπάτων στις 11.30. Επίσης αύριο, ο Ατρόμητος Κ17 θα αγωνιστεί στο γήπεδο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής με την Καλλονή στις 11.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x