Stoiximan Super League

Όλα τα είχαν στον Ατρόμητο, τους ήρθε και ο Βάτσιος

Σε πρώτο πλάνο υπάρχει στον Ατρομητο η πολύ κακή εμφάνιση και η βαριά ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, αλλά δεν περνά απαρατήρητη και η διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στον Ατρόμητο μετά την πολυ κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οτιδήποτε άλλο περνά απαρατήρητο και στη δεδομένη χρονική συγκυρία, υπάρχει έντονος εκνευρισμός από τη χθεσινή διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου.

Συγκεκριμένα, στον Ατρόμητο έχουν τρομερά παράπονα από τον νεαρό διαιτητή και συγκεκριμένα για τον καταλογισμό του πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ, αφού σύμφωνα με τους Περιστεριώτες, στην προσπάθειά του ο Ζησόπουλος να διώξει την μπάλα δεν βρίσκει τον Κόντε -έτσι φαίνεται και στο ριπλέι- και αν έπρεπε να σφυρίξει κάτι ο ρέφερι της αναμέτρησης, αυτό θα έπρεπε να ήταν έμμεσο για επικίνδυνο παιχνίδι.

«Συνήγορος» στους ισχυρισμούς του Ατρόμητου είναι και ο τηλεκριτικός διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, που ακριβώς αυτό υποστήριξε στην εκπομπή «KICK OFF» του ΣΚΑΪ, ότι ο Βάτσιος το μόνο που μπορούσε να σφυρίξει στη συγκεκριμένη φάση είναι έμμεσο και τίποτα περισσότερο, αφού δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Ισπανό φορ του ΠΑΣ.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x