Stoiximan Super League

Οι «πράσινοι» της Πάτρας

Έτοιμος για το φιλικό με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός. Χωρίς τους διεθνείς θα ταξιδέψουν οι «πράσινοι», μέσα ο Πράνιτς και ο Μπαλμπόα, όχι όμως και ο Κλωναρίδης. Δείτε την αποστολή.

Ναι μεν πρωτάθλημα δεν έχουμε, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου θα ‘χει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του στο φιλικό με την Παναχαϊκή, την Κυριακή. Οι προπονήσεις στην Αθήνα ολοκληρώθηκαν και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε τους παίκτες που θα τον… συνοδεύσουν στην Πάτρα.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι νεοαποκτηθέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα, όπου αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους. Εν αντιθέσει με τους προαναφερθέντες, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης θα παραμείνει στην πρωτεύουσα, αφού έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι και δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Εμίρ Μπαϊράμι, που σήμερα δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, καθώς πονούσε η μέση του. Ατομικό ακολούθησαν οι Σίλντενφελντ και Σταματάκης, που αποκλείστηκαν εξίσου από τους «εκλεκτούς». Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων και φυσικά δεν θα δώσουν το «παρών» στο φιλικό.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Μέντες, Ζέκα, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x