Stoiximan Super League

Συμφώνησε με τον Γιούνγκ για τη θέση του φορ ο ΟΦΗ!

Σε μια σημαντική προσθήκη για την κορυφή της επίθεσης της προχώρησε ο ΟΦΗ ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Γάλλο φορ, Άντριου Γιούνγκ.

Ενισχύει την επίθεση του με τον Άντριου Γιούνγκ ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί συνεχίζουν να χτίζουν την ομάδα της νέας σεζόν έχοντας όλο αυτό το διάστημα στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λέον Ισέκα, αλλά θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Έτσι ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον 26χρονο Γάλλο φορ, ο οποίος άνηκε στη Βαλενσιέν, αλλά την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Οστάνδη και έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα.

Ο υψηλόσωμος στράικερ αναμένεται να φτάσει στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στην καριέρα του ο Άντριου Γιούνγκ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεμς, Κονκαρνό, Σατορού, Ρουάν και Νανσί. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο με την Οστάνδη αγωνίστηκε σε 32 ματς σκοράροντας πέντε τέρματα και μοιράζοντας δυο ασίστ.

Αυτή θα είναι η έβδομη προσθήκη του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν, μετά τους Κουτσουπιά, Χριστόπουλο, Καραχάλιο, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδη, αλλά και τον Tιάγκο Νους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x