Stoiximan Super League

«Σχέδιο Γκαγκάτση η διαιτησία Τσολακίδη»!

Μόνο τυχαία φαίνεται πως δεν ήταν τα απανωτά λάθη της διαιτησίας και πιο συγκεκριμένα του βοηθού Τσολακίδη στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό εις βάρος των «πράσινων»!

Ο βοηθός Τσολακίδης, που δεν πέτυχε φάση στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό -και για τον οποίο δεν λέει το παραμικρό ο Στεφάν Λανουά στην καθιερωμένη ανάλυσή του- φαίνεται πως μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα έκανε… μαντάρα στην αναμέτρηση της Κυριακής (20/10).

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του monobala.gr, επικαλούμενο πηγές κοντά στην «πράσινη» ΠΑΕ, υπήρξε ενορχηστρωμένο σχέδιο από την πλευρά Γκαγκάτση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τέτοια διαιτησία ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του!

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι «ο Τσολακίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην πετύχει και δεύτερο γκολ η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Δεν είναι μόνο οι δύο φάσεις του δευτέρου μέρους, όπου σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, σταματώντας τις επιθετικές προσπάθειες των ''πράσινων'' χωρίς να είναι σίγουρος, αντί να αφήσει τις φάσεις να εξελιχθούν όπως οφείλει, από τη στιγμή που πλέον υπάρχει το VAR. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά του που εγείρει ερωτήματα, αφού οι άνθρωποι του ''τριφυλλιού'' είχαν από το πρώτο μέρος παράπονα από τον συγκεκριμένο βοηθό και για άλλες φάσεις.

Το ζήτημα, όμως, φαίνεται να είναι ακόμη πιο βαθύ, ενώ φαίνεται να υπάρχει και σύνδεση συγκεκριμένων προσώπων. Σύμφωνα με πηγές κοντά στην ''πράσινη'' ΠΑΕ, η διαιτησία που είχε ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη και τα απανωτά λάθη κατά του δεν ήταν τυχαία.

Συγκεκριμένα, ο Λυκούργος Τσολακίδης φαίνεται πως έχει αρκετά καλές σχέσεις με τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου. Υπενθυμίζεται πως ο Τσολακίδης ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών και φέρεται, μάλιστα, του Δημητρίου και αγαπημένο του παιδί.

Του Παναγιώτη Δημητρίου, που διατηρεί εξαιρετικές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση και που μάλιστα στη τελευταία γενική συνέλευση της ΕΠΟ, τον όρισε ο ίδιος επίτιμο μέλος της Ομοσπονδίας.

Όλα φαίνεται να συνδέονται, λοιπόν, με κάποιον περίεργο τρόπο και να καταλήγουν στον Μάκη Γκαγκάτση. Αυτό που προκύπτει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στον Παναθηναϊκό είναι πως υπήρξε ενορχηστρωμένο σχέδιο από την πλευρά Γκαγκάτση, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τέτοια διαιτησία ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του.

Μάλιστα, η ιστορία φαίνεται να έχει και συνέχεια, καθώς παρά τις διαμαρτυρίες των ''πράσινων'', ο Στεφάν Λανουά στο εβδομαδιαίο βίντεο που ετοίμασε με τις επίμαχες φάσεις, δεν έβαλε καμία από αυτές που δυσαρέστησαν τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός πως το ''τριφύλλι'' είχε διαμηνύσει πως θα στείλει τις φάσεις στον Γάλλο αρχιδιαιτητή.

Τυχαίο και αυτό; Μάλλον…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x