Stoiximan Super League

Sold out στο «Γεντί Κουλέ» για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση των Κρητικών ανακοίνωσε πως το παιχνίδι είναι sold out.

ΟΦΗ και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν σε λίγη ώρα τα ξίφη τους (18:00) σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα της Κρήτης, τα εισιτήρια για το αποψινό παιχνίδι εξαντλήθηκαν από τους φίλους των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να υπάρξει sold out!



Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Όλοι μαζί, μια γροθιά για τη νίκη!

Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό! Παρακαλούμε τους φίλους του ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, να μην προσεγγίσουν το γήπεδο! Όσοι έχετε εισιτήριο ελάτε νωρίς για να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στις εισόδους των θυρών.

Σήμερα δίνουμε δύναμη στους ποδοσφαιριστές ΜΟΝΟ με τη φωνή και τα συνθήματά μας! Προστατεύουμε τον ΟΦΗ και την έδρα μας. Ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τον Βόλο, για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και πρέπει ΟΛΟΙ να είμαστε στο Γεντί Κουλέ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ρίψη αντικειμένων, το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, η χρήση λέιζερ, η ρίψη φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και γενικά οποιασδήποτε εύφλεκτης ύλης στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x