Stoiximan Super League

Πάει για το «μπαμ» με Φούντα ο ΟΦΗ, ήρθε πρόταση για Γκαγιέγος

Θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από τους Κρητικούς απάντησε ο διεθνής άσος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Χιλιανού χαφ που απασχολεί ομάδα από τη Νέα Ζηλανδία.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η μεταγραφή του Ταξιάρχη Φούντα στον ΟΦΗ.

Όπως γράφει το Gentikoule, ανάμεσα στην ομάδα από το Ηράκλειο και τον διεθνή ποδοσφαιριστή υπάρχει προφορική συμφωνία για δύο χρόνια.

Πρόκειται για μια κίνηση που οι ιθύνοντες του συλλόγου κυνηγούσαν εδώ και αρκετό καιρό, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ταξιάρχης Φούντας ήθελε να επιστρέψει για οικογενειακούς λόγους στην Ελλάδα και έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Μηνά Λυσσάνδρου αλλά με τον Τραϊανό Δέλλα, κάτι που ουσιαστικά αποτέλεσε την αφετηρία στις επαφές των Κρητικών μαζί του.

Ο Φούντας, αν και το κασέ του ήταν ιδιαίτερα ψηλό, έδειξε ότι θέλει να αγωνιστεί στον ΟΦΗ και στη συνέχεια προχώρησε το θέμα από τη μεριά του Μιχάλη Μπούση.

Εντωμεταξύ, από τον ΟΦΗ επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί ενδιαφέροντος της Όκλαντ Σίτι από τη Νέα Ζηλανδία για την απόκτηση του Φελίπε Γκαγιέγος, καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Χιλιανού μέσου που εκείνος θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x