Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Λαμία: Για το γόητρο οι γηπεδούχοι, καίγονται για βαθμούς οι Φθιωτοί

ΟΦΗ και Λαμία κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» (17:30), για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

ΟΦΗ και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεντί Κουλέ» (17:30), σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς και θέλουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη, μετά το διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, προκειμένου να τελειώσουν μια και καλή την υπόθεση της παραμονής, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπουν σε μπελάδες.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Μεγιάδο, ενώ οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης και έμειναν εκτός αποστολής. Στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα είναι ούτε οι Δημήτρης Σωτηρίου, Τιεβί Μπιφουμά, Μεσάκε Τζου, Γιάννης Αποστολάκης και Γιάννης Θεοδοσουλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Γκρόνινγκ, Φελιπε, Ντίκο και Μοσκέρα.

Από την άλλη, οι Φθιωτοί βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ μετρούν 2/2 στα playouts, μετά τις νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και Παναιτωλικό (1-3). Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου είναι στο «11» της κατάταξης, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δύο περισσότερους από τον Ιωνικό, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Ζόραν Τόσιτς, Αλεξάντρ Πάβλοβετς, Γιώργο Μανούσο και Τόμας Ντε Βινσέντι και ανακοίνωσε αποστολή 21 παικτών για το ματς με τους Κρητικούς μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας την Πέμπτη στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αυτή αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Κοσέλεφ, Νικοπολίδης, Σαραμαντά, Τζανετόπουλος, Τζανδάρη, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλο, Πάβλοβετς, Αμπαντά, Νούνιες, Μπεχαράνο, Στάνκο, Βασιλαντωνόπουλο, Τόσιτς, Μανούσο, Ντε Βινσέντι, Καραμάνο, Βέργο, Τσούκαλο, Μεντίνα.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Λάρσον, Μπάκιτς, Περέα, Θοράρινσον, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίκο.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης, Ασκόφσκι, Μεδίνα, Βέργος.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Βασίλειος Μωυσιάδης
4ος: Ανδρέας Γκάμαρης
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Δημήτριος Σαμοΐλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x