Stoiximan Super League

Με Σενγκέλια για πρώτη φορά στην αποστολή ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

Με τον Λεβάν Σενγκέλια στην αποστολή θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Την προετοιμασία του για την αυριανή (24/08, 19:30) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ.

Μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θέλει αύριο να πάρει τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στο κοινό της στο «Γεντί Κουλέ».

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την 20μελής αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Λεβάν Σενγκέλια.

Από την άλλη εκτός έμειναν ο Νέιρα, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, όπως φυσικά και οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης και Φανουράκης για λόγους τακτικής.





Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Μαρινάκη, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονζάλεθ, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Γκαγέγκος, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένεθ, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x