Stoiximan Super League

Με Φούντα και Μπαΐνοβιτς στον Βόλο ο ΟΦΗ

Με 21 παίκτες, ανάμεσά τους και τους νεοαποκτηθέντες Φούντα και Μπαΐνοβιτς, θα ταξιδέψει η αποστολή του ΟΦΗ στη Μαγνησία για το αυριανό ματς με τον Βόλο.

Με τους Ταξιάρχη Φούντα και Φίλιπ Μπαΐνοβιτς να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Η προπόνηση των «ομιλητών», η οποία έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 21μελη αποστολή του ΟΦΗ τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Μαρινάκη, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγέγκος, Μπάΐνοβιτς, Φαϊτάκη, Κουτεντάκη, Bakic, Φούντα, Νους, Σενγκέλια, Γιούνγκ και Θεοδοσουλάκη.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες Αποστολάκης, Μπρεσάν και Νέιρα, ο τιμωρημένος Ισέκα και οι Μπάουμαν, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Μ. Χνάρης και Φανουράκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x