Stoiximan Super League

Έσπασε την κατάρα της Τούμπας: «Διπλό» επί του ΠΑΟΚ μετά από 31 χρόνια για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αφού κατάφερε να φύγει με νίκη από την Τούμπα έπειτα από 31 ολόκληρα χρόνια!

Η... τρελή 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώθηκε με το Big-5 να μένει χωρίς νίκη και τον ΟΦΗ να πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη έκπληξη της συγκεκριμένης «στροφής» του πρωταθλήματος!

Οι Κρητικοί έκαναν μια σπουδαία ανατροπή στην Τούμπα και επικράτησαν 2-1 του ΠΑΟΚ με γκολ των Φούντα και Σαλσίδο, γκρεμίζοντας τον «δικέφαλο του βορρά» από την κορυφή.

Ωστόσο το κατόρθωμα για τον σύλλογο του Ηρακλείου γίνεται μεγαλύτερο, αφού πέρασαν 31 χρόνια από την τελευταία φορά που νίκησε στην έδρα του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ την τελευταία φορά που κέρδισε στην Τούμπα το ημερολόγιο έγραφε 24 Ιανουαρίου του 1993 και οι Κρητικοί επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-1).

Μάλιστα το τρίποντο είχε έρθει και πάλι με ανατροπή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγείται στο 25ο λεπτό με τον Λαγωνίδη αλλά ο ΟΦΗ με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος από τους Μαχλά (64') και Γεωργαμλή (83') πήρε το «διπλό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x