Stoiximan Super League

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Με διαφορετική... φόρα για το πρώτο τρίποντο

Έχοντας διαφορετικά αποτελέσματα και, κυρίως, εικόνα, οι ΟΦΗ και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι στην Κρήτη με στόχο την πρώτη τους νίκη στη Stoiximan Super League.

Με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Ατρόμητος στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ανοίγει, το απόγευμα του Σαββάτου (24/8, 19:30), το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD και ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Οι δύο ομάδες ψάχνουν το πρώτο τους «τρίποντο» για τη νέα σεζόν. Βέβαια, δεν έρχονται με την ίδια… φόρα από την πρώτη «στροφή».

Κι αυτό διότι, αρχικά, οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 3-0 από την ΑΕΚ στην κεκλεισμένων των θυρών OPAP Arena. Δεδομένης της δυσκολίας του εγχειρήματος λόγω αντιπάλου, αυτό που προβλημάτισε κυρίως -με τα ελαφρυντικά που υπάρχουν φυσικά ένεκα της εποχής- ήταν η εμφάνιση των Κρητικών. Δύο γρήγορα γκολ για την εμφανώς ανώτερη «Ένωση» (11' Γκαρσία, 14' Πήλιος), ακόμα ένα στο φινάλε (83' Τσούμπερ), με το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα να φτιάχνει ουσιαστικά μόλις μία καλή φάση στο παιχνίδι.



Από την άλλη, οι Περιστεριώτες -που είχαν και αυτοί δύσκολο έργο υποδεχόμενοι τον Άρη- μπορεί να μην νίκησαν ούτε εκείνοι (1-1), ωστόσο έβγαλαν αρκετά καλά δείγματα γραφής (σε συνεχεία από τα φιλικά τους). Μάλιστα, στο 66' βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή -όντας πιο απειλητικοί- λόγω της ασυνεννοησίας Κοσέλεφ-Μπρόρσον, η οποία επέφερε το αυτογκόλ του Σουηδού στόπερ. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε το στοιχείο της αντίδρασης, απαντώντας στο 74' με την εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα.



Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται για πρώτη φορά το σημαντικό μεταγραφικό του απόκτημα, Λεβάν Σενγκέλια. Από την άλλη εκτός έμειναν ο Νέιρα, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, όπως και για λόγους τακτικής οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Λαγουδάκης, Κωνσταντίνος Χνάρης, Μάνος Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς και Φανουράκης.

Σε ό, τι αφορά τους «κυανόλευκους», στην αποστολή βρίσκεται ο Καρλίτος, ο οποίος είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Άρη. Αντίθετα, εκτός συνεχίζει λόγω ενοχλήσεων ο Τζοβάρας και για λόγους τακτικής ο Αργυρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος – Γκονζάλεθ, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης – Καραχάλιος, Γκαγιέγκος – Σενγκέλια, Μπάκιτς, Ριέρα – Ισέκα.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ – Κίνι, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Αθανασίου – Μπάκου, Έντερ, Μίχορλ, Ουάρντα – Φαν Βέερτ, Καρλίτος.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
Α' Βοηθός: Χρήστος Κορώνας
Β' Βοηθός: Πέτρος Πάτρας
4ος διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης
VAR: Βασίλειος Φωτιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x