Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-Ατρόμητος (19:00 Novasports Highlights)

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

Αγώνα για την σωτηρία του θα δώσει ο ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι Κρητικοί θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, ώστε να κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες θέλουν στο ντεμπούτο στον πάγκο του Γιώργου Παράσχου τη νίκη, ώστε να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.

ΟΦΗ

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ είναι οι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, για τον «τελικό» της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο 53χρονος προπονητής για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ιωαννίδη, Σόουζα, Μπανούση, Μακρή, αλλά και στους τραυματίες Ζαχαράκη, Βαλεριάνο, Συνάνη και Χαριτωνίδη.

Παρόλα αυτά όλοι στις τάξεις του συλλόγου του Ηρακλείου γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, γι’ αυτό στην προπόνηση του Σαββάτου (13/4) το «παρών» έδωσαν τόσο μέλη της διοίκησης, όσο και περίπου 30 φίλαθλοι, προκειμένου να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Βιτώρος, Νύκταρης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Βιτώρος, Καπουράνης, Κυζιρίδης, Κανούλας, Κολιακουδάκης και Ροβίθης.

Ατρόμητος

Η ώρα για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου, έφτασε για τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος τεχνικός παρατάσσει τους «κυανόλευκους» με εντελώς διαφορετικό στυλ, αφού το 4-2-3-1 και το 4-3-3 θα αντικατασταθεί από το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

Ο έμπειρος τεχνικός θα… μετατρέψει σε δεύτερο επιθετικό τον Ουντότζι από δεξί εξτρέμ που είναι, ενώ ο Φυτανίδης θα ξεκινήσει στη φυσική του θέση και το κέντρο της άμυνας. Πιο συγκεκριμένα ο Ράντμαν θα είναι στο τέρμα.

Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Λαζαρίδης και Φυτανίδης στο κέντρο της. Ο Δημούτσος θα είναι το αμυντικό χαφ, ενώ ο Πίτου Γκαρσία θα είναι σε «ελεύθερο» ρόλο. Ο Σουμπίνιο θα είναι δεξιά, ο Μπρίτο αριστερά και στην επίθεση οι Ναπολεόνι και Ουντότζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x