Stoiximan Super League

Οντουμπάτζο: «Δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε - Στεναχωρημένοι για τον κόσμο που έκανε αυτό το ταξίδι»

Οι δηλώσεις του Μόουζες Οντουμπάτζο μετά την εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τον Πανσερραϊκό.

Τι κι αν έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 27ο λεπτό ελέω αποβολής του Τέρζιτς; Ο Πανσερραϊκός έπαιξε ψυχωμένη άμυνα μέχρι τελικής πτώσεως και λύγισε με 1-0 την ΑΕΚ στις Σέρρες!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μόουζες Οντουμπάτζο, τόνισε πως είναι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα και για το γεγονός πως δεν μπόρεσαν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους του συλλόγου που έκαναν το ταξίδι μέχρι τις Σέρρες, ενώ, στάθηκε και στην εικόνα της «Ένωσης» στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Οντουμπάτζο:

«Δεν υπάρχουν πολλά να πω, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να πιάσουμε την απόδοση που θέλαμε, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι για τον κόσμο που ταξίδεψε εδώ, ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι σε τρεις μέρες, να φανούμε πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που ζητάνε.

Όταν δεχθήκαμε το γκολ δεν κατάλαβα αν ήταν πέναλτι ή όχι αλλά ο διαιτητής το τσέκαρε στο var. Αυτό το γκολ άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, είναι λογικό μετά την αποβολή του αντιπάλου να οπισθοχωρήσουνε και να αμυνθούν. Δώσανε «τη ζωή τους», δώσανε τα πάντα και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε».


Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη: «Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο αυτά τα αποτελέσματα θα πρέπει να μας ενώσουν ακόμα περισσότερο μέσα στα αποδυτήρια. Εχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε στο τέλος της σεζόν να μπορούμε να πούμε ότι άξιζε όλη η προσπάθεια. Ποδόσφαιρο χωρίς πίεση είναι λογική να μην υπάρχει, δεν αξίζει να υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x