Stoiximan Super League

Ο πρώτος λόγος σε Αναστασίου

Φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αναστασίου, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή ο Γιάννης Αλαφούζος. Στο προσκήνιο ο «Λύμπε» μετά τις αντιδράσεις για Νταμπίζα.

Σαφές προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού έχει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον ελπιδοφόρο προπονητή, έχουν μιλήσει ακόμη και για θέματα σχεδιασμού και προγραμματισμού της ομάδας την επόμενη περίοδο, ενώ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παλαίμαχο επιθετικό και χθες έλεγε σε συνεργάτες του πως έχει πίστη στις δυνατότητές του και τη δυνατότητά του να χτίσει μία ομάδα με ένα μπάτζετ της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ, όπως υπολογίζεται αυτό της επόμενης σεζόν για το «τριφύλλι».

Στα υπόψη υπάρχουν πάντα ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Σάκης Τσιώλης, με τον πρώτο να φαίνεται πως προτιμάται από τον δεύτερο, ενώ έχουν εξεταστεί και κάποιες λύσεις από το εξωτερικό. Φαίνεται, ωστόσο, πως ο Γιάννης Αλαφούζος προτιμά ένα ελληνικό μοντέλο και ο Γιάννης Αναστασίου είναι το ακλόνητο φαβορί για τη θέση του προπονητή.

Οι αντιδράσεις φέρνουν… σκέψεις για «Λύμπε»

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε δίλημμα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Θεωρεί πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι ιδανικός για τη θέση, από τις συζητήσεις που έχει κάνει μαζί του θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά με τις γνώσεις και τις παραστάσεις του έστω κι αν δεν έχει εμπειρία, ωστόσο οι ενστάσεις μίας μερίδας οπαδών τον προβληματίζει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζυγίζει τις αντιδράσεις και έχει στα υπόψη ως εναλλακτική λύση τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ έχουν εξεταστεί σαν λύσεις και δύο άλλα πρώην «παιδιά» της ομάδας, ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, που όμως έχουν συμβόλαιο με την ΕΠΟ για την Εθνική.

Σχήμα με Κουίνσι και Μπαρμπαρούση

Διάταξη 4-3-3 με τους Κουίνσι και Μπαρμπαρούση στα άκρα της επίθεσης και δίπλα στον Φιγκερόα δοκίμασε χθες ο Γιάννης Βονόρτας για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Στη διάρκεια του διπλού η τριπλέτα αντικαταστάθηκε από τους Ντίνα, Εσπάρθα και Τοτσέ. Ο Καρνέζης ήταν στο τέρμα, Σεϊταρίδης και Χουχούμης ήταν στα άκρα της άμυνας (είχε ενοχλήσεις στον ώμο ο Μαρίνος, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία), Πίντο και Τριανταφυλλόπουλος ήταν οι στόπερ, ο Βιτόλο αμυντικό χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Ζέκα και Σισοκό. Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Μαυρίας και οι τιμωρημένοι Σο και Μπουμσόνγκ.

* Βεβαιότητα εκφραζόταν χθες από τη διοικούσα επιτροπή πως την επόμενη εβδομάδα θα βγει η άδεια από το Υπουργείο και με τη συναίνεση του Ερασιτέχνη θα αρχίσουν τα έργα στη Λεωφόρο, όπως και ότι θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση για την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x