Stoiximan Super League

Ντούρσο και Μπεντινέλι κοιτάζουν... ψηλά στην Σούπερ Λίγκα!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που παργματοποιούν με τη φανέλα του Απόλλωνα τόσο ο Κρίστιαν Ντούρσο όσο και ο Τόμας Μπεντινέλι, έχουν ως αποτέλεσμα να έχουν μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών ελληνικών ομάδων.

Η πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης στην Σούπερ Λίγκα την φετινή σεζόν δεν είναι αυτή που θα περίμεναν στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Κακός σχεδιασμός, κακά αποτελέσματα και η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν έχει ορισμένους αξιόλογους και συνάμα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους έχουν τραβήξει το βλέμμα αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας που βρίσκονται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Δύο από τους παίκτες, λοιπόν, που πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις με τα «κυανόλευκα» και... παρακολουθούντε από άλλους συλλόγους είναι ο Κρίστιαν Ντούρσο και ο Τόμας Μπεντινέλι. Τόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ιταλός χαφ διανύουν μία πολύ καλή σεζόν και βρίσκονται στα ραντάρ αρκετών ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

Ο Ντούρσο (14/0), ο οποίος είναι δανεικός από την Ρόμα στον Απόλλωνα, βρίσκεται στο μπλοκάκι ομάδων από το... πάνω ράφι! Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο άνθρωπος της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού έχουν μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει και σε αρκετά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν παίκτη με πολλές προοπτικές, ο οποίος είναι μόλις 21 ετών και μπορεί να αγωνιστεί σε κάθε θέση στον άξονα! Η τιμή του δεν είναι απαγορευτική, ενώ και η Ρόμα δεν θα ήταν αρνητική στην πώλησή του.

Από την άλλη μεριά, ο Μπεντινέλι (16/5) είναι και αυτός ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου κυκλοφορεί στα γραφεία αρκετών ελληνικών ομάδων. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως δεκάρι είτε ως εξτρέμ αρέσει στον Ατρόμητο. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες πως το όνομά του παίζει ξανά στην πατρίδα του, όπου ομάδες της πρώτης κατηγορίας κοιτάζουν τον... επαναπατρισμό του.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x