Stoiximan Super League

Ντονάτι: «Δεν είναι εύκολο να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο»

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στάθηκε ο Μάσιμο Ντονάτι μετά την ήττα της Athens Kallithea από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μάσιμο Ντονάτι τόνισε πως η Athens Kallithea δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», όμως η ομάδα του έκανε καλό παιχνίδι για τέτοιου είδους ματς κι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αφού πάλεψαν και βοήθησαν να βγει το πλάνο του, έδωσε σύνθημα για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του και διαμαρτυρήθηκε για τις δύο κίτρινες που έχει δεχτεί ο ίδιος στον πάγκο στα ισάριθμα ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως η εμφάνιση της ομάδας μου ήταν καλή. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε προφανώς, αλλά δεν είναι εύκολο να έρθεις μπροστά σε τέτοιο γήπεδο και σε τέτοιους οπαδούς και να κάνεις τέτοιο παιχνίδι.

Είμαι πολύ χαρούμενος που το πάλεψαν. Αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση για εμάς. Πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό, καθώς για πολλά χρόνια η ομάδα δεν ήταν στη Superleague. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στον αντίπαλο για τη νίκη. Αύριο είναι μια νέα μέρα και θα ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς.

Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει πολύ δυνατά τα παιχνίδια του, για αυτό θέλαμε στο πρώτο μέρος να είμαστε πιο συμπαγείς επιθετικά για να μείνουμε στο ματς. Μετά το 1-0 βάλαμε έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή και βελτιωθήκαμε. Μετά την ισοφάριση δεν το άλλαξα γιατί πίστευα πως θα μπορούσαμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε το ίδιο.

Σε δυο ματς έχω πάρει δυο κίτρινες κάρτες. Σήμερα πήρα κίτρινη κάρτα επειδή φώναζα σε δικό μου ποδοσφαιριστή. Πρέπει να μάθω αν μπορώ να μιλάω στους παίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x