Stoiximan Super League

Ντέμης: «Θετικό ότι πέρασε, αλλά περίμενα να νικήσει ο ΠΑΟΚ - Τι εννοούσα όταν είπα δεν με “συγκίνησε” στο Καραϊσκάκη»

Για τα ανάμεικτα συναισθήματα που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ από το ματς με Αμπερντίν και το νόημα της δήλωσης ότι δεν τον «συγκίνησε» η απόδοση στο Καραϊσκάκη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αμπερντίν, αλλά και σε αυτό με τον Ολυμπιακό (ώστε ν’ αποσαφηνίσει τι εννοούσε σε σχετική του τοποθέτηση) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή τους «Fair Play», σημείωσε ότι είναι θετικό που ο «δικέφαλος του Βορρά» εξασφάλισε την πρόκριση, αλλά ως καλύτερη ομάδα περίμενε να νικήσει, ώστε να διατηρηθεί φαβορί για την πρωτιά.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η μαζική άμυνα των Σκωτσέζων τον οδήγησε σε σέντρες και στάθηκε στην απόδοση των Τάισον-Μπάμπα, τοποθετήθηκε για το τηλεοπτικό σχόλιο που έκανε ότι δεν τον «συγκίνησε» η απόδοση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Για να εξηγήσει ότι ενδεχομένως χρησιμοποίησε λάθος λέξη, αλλά το νόημα ήταν το εξής: Ότι ο τρόπος που τους αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των Θεσσαλονικέων και ότι με τον ίδιο τρόπο που η τραγική εικόνα τους με την ΑΕΚ δεν σήμαινε ότι έπρεπε να φύγουν όλοι, έτσι και η τεσσάρα επί του Ολυμπιακού δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x