Stoiximan Super League

Ντέμης κατά Λουτσέσκου: «Προσβάλλει τη χώρα η συμπεριφορά του, να υπάρξουν συνέπειες»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στην OPAP Arena.

Τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άναψε… φωτιές στην OPAP Arena μετά το τέλος του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος φορ επεσήμανε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει προσφέρει πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι εξωαγωνιστικά έγινε και πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής.

«Έχω αναφερθεί πολλές φορές. Ως προπονητής δίνει στη χώρα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο ωραία πράγματα να βλέπουμε.

Εξωαγωνιστικά, αυτά που κάνει και δεν έχουν σχέση με την ομάδα και το ποδόσφαιρο με προσβάλλει κι εμένα και τη χώρα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο τελευταίο, που έκανε χειρονομίες πως τον έκλεψαν.

Εδώ και καιρό θα έπρεπε η Super League, η ΕΠΟ… Να τιμωρούνται αυτές οι συμπεριφορές αν κάνουμε ένα βίντεο με ό,τι έχει πει κι έχει κάνει δεν θα είναι πολύ ωραίο.

Κάποιος μπορεί να πει ότι αδικεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου δεν περιμένω ν’ αλλάξει, αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να υπάρχουν συνέπειες. Γενικά το λέω για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, γιατί δεν ξέρω δεν ήμουν εκεί, κρίνω ό,τι είδα στην τηλεόραση.

Δεν θυμάμαι άλλον προπονητή τόσα χρόνια να έχει πει τόσα πράγματα. Κατά καιρούς διάφοροι ξεφεύγουν, αλλά εδώ υπάρχει μία συνέπεια, τόσα χρόνια. Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου αν το απομονώσουμε που δεν μπορούμε, είναι μία χαρά
», επεσήμανε στην εκπομπή του στη Nova.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x