Stoiximan Super League

Ντέμης: «Δικαιούται χρόνο ο Αλόνσο - Αν ο Ιωαννίδης έπαιζε στον Άγιαξ θα ήταν ακόμα πιο ακριβός»

Για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, τονίζοντας ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται χρόνο, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιωαννίδη.

Το σχόλιό του για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν έκανε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Αρχικά ανέφερε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο χρειάζεται χρόνο, ως νέος προπονητής που θέλει να δείξει τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ μίλησε και για τον Φώτη Ιωαννίδη, σχολιάζοντας τα πολύ μεγάλα ποσά που γράφονται ότι είναι διατεθειμένες να δώσουν ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του.

«Είναι νέος προπονητής και δικαιούται χρόνο ο Αλόνσο, αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει πολλά χρόνια. Το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ καλό, μπήκε πολύ ποιότητα στην ομάδα, αλλά υπάρχει έναν νέο προπονητής και πρέπει να περάσουν αρκετές αγωνιστικές για να καταλάβουν οι παίκτες το ποδόσφαιρο που παίζει.

Αν έχει την τύχη κάποιος παίκτης να πάρει πάνω του την ομάδα, αυτό θα του δώσει χρόνο με τις νίκες και με τα αποτελέσματα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Έχει λείψει από τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης με την ατομική ενέργεια»
, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Φώτη Ιωαννίδη, αναφέροντας ότι: «Είναι σέντερ φορ που βάζει γκολ με πάρα πολλούς τρόπους. Για τους γκολτζήδες τα λεφτά είναι πολλά, περισσότερα από άλλους παίκτες. Αν έπαιζε στην Ολλανδία και στον Άγιαξ, θα ήταν πιο ακριβός.

Δεν είχαμε δει σλάλομ του Ιωαννίδη να περνάει 3-4 παίκτες. Η εξέλιξή του είναι συνεχόμενη. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης και ικανότητας. Έχει πολλούς παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα ο Παναθηναϊκός. Μιλάμε για Αύγουστο. Αν φύγει ο Ιωαννίδης τώρα, πρέπει να έχουν βρει σέντερ φορ από πριν»
.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x