Πεπεισμένος ότι με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα είναι πιθανότερο να φύγει από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.
Ερωτώμενος από τον Βάιο Τσούτσικα στο πλαίσιο της εκπομπής «Fair Play», υπενθύμισε ότι από το ξέσπασμα που είχε κάνει ο Αργεντινός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε εκφράσει την άποψη πώς δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η κατάσταση.
Εκτίμησε λοιπόν ότι είναι δύσκολο να συνεχίσει και μετά τη λήξη της σεζόν, τονίζοντας ωστόσο ότι -ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση- πρέπει να αποχωρήσει όπως του αξίζει και με ένα «ευχαριστώ» για την ιστορία που ήδη έχει γράψει στην ομάδα.
Ακούστε το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη στο επίσημο κανάλι του sport-fm.gr στο youtube.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.