Stoiximan Super League

Ντέμης: «Αυτός είναι ο Πόνσε και η ΑΕΚ - Η διαφορά σε σχέση με Άρη είναι ότι μπήκαν τα γκολ»

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για την εμφάνιση της ΑΕΚ και του Εζέκιελ Πόνσε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την εξαιρετική παρουσία της ΑΕΚ και του Εζέκιελ Πόνσε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος άσος μιλώντας στην εκπομπή του στη NOVA τόνισε ότι η εμφάνιση της «Ένωσης» ήταν εφάμιλλη εκείνης που είχε στο «Κλ. Βικελίδης» στον αποκλεισμό της από τον Άρη, με τη μόνη διαφορά να έγκειται στο ότι την Κυριακή (21/1) ήταν πιο αποτελασματική. Εξήγησε, δε, ότι αυτό είναι το επίπεδο του Αργεντινού φορ, ενώ σχολίασε και την κριτική που είχε υπάρξει προς το πρόσωπο του 26χρονου φορ.

«Τα πρώτα δύο γκολ είναι τα κανονικά του Πόνσε. Αυτός είναι ο Πόνσε που ξέραμε και περιμέναμε. Αυτή είναι η εικόνα του. Είναι δεδομένη η αξία του. Εάν κάποιος δεν ταιριάζει για ένα διάστημα, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την αξία του. Έγινε και μια κουβέντα από ότι διάβασα με τον προπονητή, μπορεί να έπαιξε ρόλο.

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ανθρωποφάγοι, αλλά είναι λίγοι. Ας σκεφτούν και οι ίδιοι τι έλεγαν πριν πάρουμε το πρωτάθλημα και όταν είχαν βγει άχρηστοι αρκετοί παίκτες.

Η ΑΕΚ πίεσε λίγο παραπάνω, αλλά τη διαφορά την έκανε ότι μπήκαν τα γκολ. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Και με τον Άρη θα έπρεπε να κερδίσει το ματς. Σε αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν περισσότερο αποτελεσματική. Υπήρχαν ματς που η ΑΕΚ δέχθηκε ισοφάριση στο τέλος. Το λέγαμε ότι η ΑΕΚ συνήθως τελειώνει τα ματς στην επίθεση και με τον Πανσερραϊκό και με τον Παναιτωλικό ήταν στην άμυνα. Εδώ παρά το 0-5 τελείωσε το ματς στην επίθεση. Πολύ καλός ο Γιόνσον, ο Γκατσίνοβιτς, ο Πήλιος, ήταν μια πολύ καλή ΑΕΚ
», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x