Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Θα πάει για τη νίκη στη Χάιφα ο Παναθηναϊκός - Οι δυο προσθήκες στην αποστολή»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Για τη στροφή στην Ευρώπη και την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο Νικολογιάννης μίλησε για τον Μάγκνουσον: «Η είδηση της ημέρας είναι η ανανέωση με τον Μάγκνουσον. Μια ανθρώπινη κίνηση από πλευράς ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θέλει ο Παναθηναϊκός να στηρίζει τους παίκτες του και είναι ένα παιδί αγαπητό στα αποδυτήρια. Χθες, οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν το γκολ. Η ανανέωση είναι για άλλον ένα χρόνο».

Στη συνέχεια ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε στη στροφή στο Europa League: «Ολο το βάρος πέφτει στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Αύριο το πρωί υπάρχει προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει η αποστολή. Θα υπάρξουν δυο προσθήκες στην αποστολή, η μια του Βαγιαννίδη που επιστρέφει και δεν αποκλείω να χρησιμοποιηθεί. Η δεύτερη τον Σπόραρ που πιθανότατα θα αποτελέσει μια λύση από τον πάγκο. Εκτός θα είναι ο Πάλμερ Μπράουν και ο Αϊτόρ».

Για τη Μακάμπι Χάιφα: «Υπάρχει εικόνα για τη Μακάμπι. Την έχουν δει και από κοντά. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μιλήσει στους παίκτες του αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Ο Παναθηναϊκός θα πάει με στόχο τη νίκη που αν έρθει θα του δώσει μεγάλη ώθηση για πρόκριση».

Επίσης, ο Νικολογιάννης μίλησε για τη βελτίωση φέτος στη δημιουργία, αλλά και για τις διορθώσεις που απαιτούνται στο αμυντικό τρανζίσιον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x