Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Σε φοβερή κατάσταση ο Ιωαννίδης, δε νιώθει τίποτα - Καλό νέο για Παναθηναϊκό και η εικόνα του Μπακασέτα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα νέα… όργια του Φώτη Ιωαννίδη, στάθηκε στις εμφανίσεις που έκανε ο Τάσος Μπακασέτας με την Εθνική και μίλησε για την 11άδα του Παναθηναϊκού.

Την τρομερή αγωνιστική φόρμα που διανύει ο Φώτης Ιωαννίδης και είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού, μνημόνευσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ιωαννίδης απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί ο Παναθηναϊκός απέφυγε να τον δώσει παρότι είχε προτάσεις ακόμα και 30 εκατομμυρίων ευρώ, όπως της Σαουθάμπτον. Είναι σε φοβερή κατάσταση, σκοράρει με κάθε τρόπο. Το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί δίπλα του να γίνεται πόλεμος αλλά αυτός δεν νιώθει τίποτα, θα βάλει το γκολ. Το όνομά του κάνει το γύρο του κόσμου, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει κι άλλο πρέσινγκ τον Γενάρη για να τον δώσει. Θα του γίνει μια γερή αναπροσαρμογή, θα πάρει ένα συμβόλαιο ανάλογο της αξίας του όπως του αξίζει. Αν έχουν βάλει ένα όριο στον Παναθηναϊκό ότι του χρόνου θα φύγει, θα φύγει, υπάρχει πολύ καλή σχέση. Του έκανε καλό η Εθνική, του έλειπαν τα 90λεπτα», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι και ο Μπακασέτας ήταν πολύ καλός στα δύο ματς με την Εθνική, επισημαίνοντας ότι ο Αλόνσο θα πρέπει να βρει τρόπο να αξιοποιήσει τον αρχηγό της Ελλάδας εξίσου και στο «τριφύλλι», έχοντας τον πιο ενεργό με την μπάλα στα πόδια.

Ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι η βάση της 11άδας του Παναθηναϊκού στη Τούμπα θα αποτελείται από παίκτες που δεν έλειπαν από το Κορωπί, ενώ μίλησε για τα μεταγραφικά και την προσπάθεια αποχώρησης των Βέρμπιτς-Βιλένα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x