Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ, τον Φώτη Ιωαννίδη και όλα τα νέα του «τριφυλλιού» μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η προπόνηση έγινε στο ΟΑΚΑ λόγω της φωτιάς. Υπήρχε καπνός κοντά στο Κορωπί και όχι καλή ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχουν προβλήματα πλην Μπάλντοκ, που δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Ιωαννίδης έχει πιθανότητες να ξεκινήσει στο παιχνίδι και οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι ίδιοι», είπε αρχικά ο Νικολογιάννης για τα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο και συνέχισε: «Ο Αλόνσο είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει άμυνα μακριά από την περιοχή του. Θέλει να πιέσει. Βέβαια, αυτό έχει και ρίσκο. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλόνσο έδειξε δύο βίντεο στους παίκτες με τον τρόπο παιχνιδιού του Άγιαξ και το πρέσινγκ που δεν βγήκε. Έχει μελετήσει πολύ και έχει άλλες δυο ημέρες να δουλέψει. Η ομάδα θέλει οπωσδήποτε γκολ, αν σκοράρει πρώτη περνάει το πρόβλημα στον Άγιαξ. Με αυτή την νοοτροπία έχει ως στόχο να κατέβει ο Παναθηναϊκός».

Για τον Ιωαννίδη: «Όπως είπαμε νωρίτερα η Σαουθάμπτον θα καταθέσει πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη. Μέχρι τώρα η ομάδα έχει πει συνεχόμενα όχι, εξακολουθεί να λέει ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Πλέον, ο Ιωαννίδης έχει γίνει ένας παίκτης που έχει πέραση στην Premier League. Πρέπει να πούμε ότι η επιμονή και η πίστη της ομάδας στον Ιωαννίδη οδήγησε σε αυτό. Φτάσαμε στο σημείο να έρχεται πρόταση που δεν έχει έρθει ξανά για Έλληνα παίκτη».

Επίσης, ο Νικολογιάννης μίλησε για την πιθανότητα αποχώρησης του Άντρατζ Σπόραρ, αλλά και για τα μεταγραφικά.

Aκούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x