Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ο Ιωαννίδης δικαιώνει τον Παναθηναϊκό για τη στήριξη – Ίσως γίνει κάτι με Βέρμπιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη διαρκή πρόοδο του Φώτη Ιωαννίδη με την έμπρακτη υποστήριξη του Παναθηναϊκού κι ανέφερε ότι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς μπορεί να φύγει εντός των ημερών.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Παναθηναϊκού την δεδομένη στιγμή, όπως σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή τα χθεσινά… κατορθώματα του Ελληνα σέντερ φορ με τη Εθνική μας.

«Ο Ιωαννίδης είναι το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή και μια δικαίωση για την ομάδα που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια. Οταν πριν δύο χρόνια έσκασε η πρόταση από τις ΗΠΑ, όλοι έλεγαν να τον δώσει ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν το έκανε γιατί τον πίστευε. Μια κουβέντα είναι ότι πρέπει να μάθει να πουλάει ακριβά ο Παναθηναϊκός, αλλά και η αντίθετη άποψη λέει ότι πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και δε μπορεί να δώσει τον βασικό του επιθετικό. Μπορεί ο Ιωαννίδης να κάνει μια ακόμα καλύτερη χρονιά του χρόνου και μπορεί να φύγει, γιατί θα φύγει κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος, με περισσότερα χρήματα από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που έδιναν φέτος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μια αναπροσαρμογή σύμφωνα με την αξία του και θα γίνει από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Παναθηναϊκού», σημείωσε σχετικά.

O ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι το «τριφύλλι» προσπαθεί να απεμπλακεί από κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζονται όπως οι Βιλένα-Βέρμπιτς, εκτιμώντας πως ίσως γίνει κάτι κυρίως με τον δεύτερο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ενώ, ερωτηθείς για ενδεχόμενη απόκτηση σέντερ φορ, ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, αυτή την στιγμή, δεν βλέπει να γίνεται άλλη μεταγραφή από πλευράς Παναθηναϊκού, αφού ο Σπόραρ παραμένει στο ροστερ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x