Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός – Αυτή θα είναι η 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης θύμισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην κακή παράδοση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ που πρέπει να «σπάσει» και αναφέρθηκε στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τις ιδιαιτερότητες που έχει το επικείμενο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ αλλά και την κρισιμότητα του επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη με τον ΟΦΗ. Έχει ένα θέμα στα χαφ για αυτό το ματς, μετά και την φυγή του Αλεξανδρόπουλου. Εφόσον χρειάζεται γκολ στην διάρκεια του ματς είναι πιθανό να δούμε τους Βέρμπιτς, Παλάσιος και Αϊτόρ, πίσω από τον Σπόραρ. Εάν θέλει να προστατεύσει το προβάδισμα μπορεί κατ’ ανάγκη να παίξει ο Σάντσες εκεί. Από τα τελευταία 14 ματς που έχουν παίξει μεταξύ τους μέσα-έξω, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μόνο τα τέσσερα, έχοντας άλλες τόσες ισοπαλίες και έξι ήττες από τον ΟΦΗ. Του βάζει πάντα δύσκολα, αλλά πρέπει να βρει τον τρόπο να το κερδίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την πιθανή 11άδα των «πράσινων» στο Ηράκλειο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως αυτή θα αποτελείται από τους Μπρινόλι, Κώτσιρα, Σάρλια, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Κουρμπέλη, Ρούμπεν, Τσέριτς, Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρηση του Αλεξανδρόπουλου για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όσο και στην επικείμενη ενίσχυση του Παναθηναϊκού, η οποία είναι πλέον αναγκαία να περιλαμβάνει την απόκτηση δύο ακόμα μέσων.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x