Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καθοριστικά τα δύο ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό - Έκανε τη διαφορά ο Ουναΐ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι τα ματς του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα κρίνουν πάρα πολλά και εξήρε τη συνεισφορά του Ουναΐ, αλλά και του Τζούριτσιτς στη χθεσινή νίκη.

Στη σημασία των επικείμενων ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό, μετά την επικράτηση επί του Πανσερραϊκού, στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός παρά την προσπάθεια και μια μικρή βελτίωση, που έδειξε στην ανάπτυξη, βάζοντας την μπάλα κάτω περισσότερο σε σχέση με άλλες φορές, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με τον Πανσερραϊκό. Μπήκε ο Τζούριτσιτς, πέτυχε τα δύο γκολ και του βγήκε η αλλαγή αυτή του Αλόνσο. Αντιθέτως, δεν παρουσίασε καμία βελτίωση στο αμυντικό τρανζίσιον. Η ουσία είναι ότι κέρδισε, μείωσε τη διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ έτσι έχει σημασία και η ισοπαλία στην Τούμπα, αφού δεν του έφυγε ο ΠΑΟΚ. Πάει σε δύο καθοριστικά ντέρμπι, όπου θέλει δύο νίκες. Αν τα καταφέρει η ομάδα θα πάρει τα πάνω της, αν χάσει θα είναι πισωγύρισμα. Είναι δύο ντέρμπι, που θα κρίνουν πάρα πολλά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι θα δούμε μία με δύο αλλαγές στην 11άδα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ, λόγω και της εικόνας του στο αμυντικό κομμάτι απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Παράλληλα ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Ουναΐ, αναφέροντας ότι είναι ένας παίκτης, που θα βοηθήσει πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι τον Παναθηναϊκό, όπως φάνηκε και χθες.

Ενώ σχολίασε και το πέναλτι υπέρ των «πράσινων», που δεν καταλογίστηκε, εν τέλει, κάνοντας λόγο για μια ακατανόητη απόφαση από πλευράς Ευαγγέλου και Ζαμπάλα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x