Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Καλό νέο για τον Παναθηναϊκό η εικόνα Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην παρουσία των Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν που δίνουν επιπλέον λύσεις στον Ντιέγκο Αλόνσο στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.

Τα στοιχεία που ψάχνει ο Ντιέγκο Αλόνσο να προσθέσει στον Παναθηναϊκό, μέσω της απόκτησης των δύο νέων ακραίων επιθετικών, κατέγραψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Του Άλεξ Σάντρο δεν παίζει στον Παναθηναϊκό. Ρώτησα και μου είπαν ότι άλλος είναι ο στόχος για τη θέση του αριστερού μπακ. Όσο δεν κλείνει αλλού ο Γιαννούλης είναι ένα ανοιχτό παράθυρο, αλλά μέχρι εκεί. Για τον αριστερό εξτρέμ, υπάρχει στόχος, γίνονται συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι πάει να πάρει δύο εξτρέμ, δείχνει ότι ο Αλόνσο θέλει παίκτες με άλλα στοιχεία από αυτά των υπάρχοντων, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται. Θέλει γκολ, παιχνίδι στο ένας με έναν, ταχυδύναμη. Υπάρχει διάθεση να δοθούν χρήματα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι ο Τάκης Φύσσας θα επιστρέψει στο «τριφύλλι», σε ρόλο τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε καλό νέο την δυναμική παρουσία των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον πρώτο μάλιστα να βάζει χωρίς φόβο πλέον το πόδι του μετά τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x