Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Η απόκτηση Μλαντένοβιτς δείχνει τους ποδοσφαιριστές που θέλει φέτος ο Γιοβάνοβιτς»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM.

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε το σκεπτικό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απόκτηση του Φίλιπ Μλαντένοβιτς και αναφέρθηκε στη συνέχεια στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Ο Μλαντένοβιτς πέρασε τα εργομετρικά και τα ιατρικά, ανακοινώθηκε και έφυγε για να επιστρέψει στη Εθνική Σερβίας. Τον έχει μελετήσει πολύ ο Γιοβάνοβιτς, ένας φουλ μπακ. Με πολύ καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Με καλή σέντρα, ασίστ και γκολ. Αυτό ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτά είδε στον παίκτη. Να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν στη δημιουργία. Η απόκτηση του Μλαντένοβιτς δείχνει και τους ποδοσφαιριστές που θέλει φέτος ο Παναθηναϊκός για να γίνει καλύτερος δημιουργικά».

Για τη συνέχεια: «Το βάρος έχει πέσει σε στόπερ και κεντρικός χαφ. Στόχοι υπάρχουν συγκεκριμένοι και θα δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Μιλάμε κυρίως για μεταγραφές και όχι ελεύθερους. Αυτό απαιτεί μια διαδικασία. Γίνεται προσπάθεια. Ο στόπερ πρέπει να έρθει άμεσα οπωσδήποτε, διότι τώρα υπάρχουν δυο. Όπως και ο κεντρικός χαφ, που θα καλύψει το κενό του Κουρμπέλη».

Για την προετοιμασία στην Αυστρία: «Το πρώτο φιλικό θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, τα άλλα τέσσερα θα είναι παιχνίδια που θα βοηθήσουν τον Γιοβάνοβιτς να μοντάρει την ενδεκάδα. Στις 14 Ιουλίου υπάρχει το φιλικό με την Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο και θα γίνει άλλο ένα δυνατό φιλικό τέσσερις ημέρες μετά».

Για την επιστροφή στην adidas: «Στη σημερινή φωτογράφηση του Μλαντένοβιτς, η εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με αυτή της νέας σεζόν. Είναι προπόνησης. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας από την adidas. Οκτώ χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην adidas, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x