Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Εξτρέμ και αριστερό μπακ οι προτεραιότητες Αλόνσο - Έχει περάσει από κόσκινο το ρόστερ του Παναθηναϊκού»

Τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ντιέγκο Αλόνσο αλλά και το γεγονός πως έρχεται άριστα διαβασμένος στον Παναθηναϊκό, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο Παναθηναϊκός έχει στραφεί στη λύση του Ντιέγκο Αλόνσο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού το τεράστιο deal που προσπάθησε να πραγματοποιήσει ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Μαουρίτσιο Σάρι δεν επετεύχθη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος αναμένεται άμεσα στη χώρα μας. Ο Αλόνσο αποτελεί επιλογή του Γιάννη Παπαδημητρίου και υπήρξαν επαφές εδώ και ημέρες, ωστόσο υπήρχε στάση αναμονής λόγω της περίπτωσης του Σάρι.

Στο διάστημα αυτό, ο Αλόνσο μελετούσε τα πάντα γύρω από την ομάδα και έχει περάσει από… κόσκινο το ρόστερ, έχοντας πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές. Ο 49χρονος προπονητής είδε τα πάντα σε βίντεο, από τα ματς του πρωταθλήματος ως τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη, ενώ είναι σύμφωνος με τις παραμονές των Κώτσιρα, Ντραγκόφσκι.

Έχει ασφαλώς σχηματίσει άποψη και για τις μεταγραφικές ανάγκες του «τριφυλλιού», έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ. Με τον Αλόνσο να αναμένεται σύντομα στη χώρα και να είναι άριστα διαβασμένος!

Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x