Για την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον BwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» είπε: «Άπαντες παρόντες σήμερα, επέστρεψαν οι διεθνείς και ο Ουναϊ έκανε την πρώτη του προπόνηση. Η βάση της ενδεκάδας θα είναι όσοι έμειναν εδώ συν κάποιους άλλους. Πιστεύω ότι θα παίξει ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας και ο Ντραγκόφσκι απ’ αυτούς. Ο Αλόνσο δούλεψε πολύ αυτές τις ημέρες στο πρέσινγκ και στην ανάπτυξη. Το θέμα είναι να βγουν στο γήπεδο. Αυτό που μετράει τώρα είναι το αποτέλεσμα. Αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα θα γίνει άλλη κουβέντα και θα δείξει ότι στην Ελλάδα σιγά – σιγά επανέρχεται και μειώνει τη ζημιά. Θα αρχίσει η ομάδα και ο προπονητής να πιστεύουν. Αν χάσει, θα είναι δύσκολη η διαχείριση μετά».

Ο Νικολογιάννης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αμορίμ για τον Ιωαννίδη: «Όταν ο Παναθηναϊκός απέρριψε 32+2 εκατ. από τη Σαουθάμπτον, που ήταν διατεθειμένη να δώσει, δεν υπήρχε πιθανότητα να γίνει κάτι με τη Σπόρτινγκ. Ο Αμορίμ τον ήθελε πολύ, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν τον πουλάει. Αν ο Ιωαννίδης συνεχίσει αυτά που έκανε πέρυσι μπορεί να έρθει μια πολύ καλή πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ και ο Παναθηναϊκός να το σκεφτεί».

Τέλος, αναφορικά με την πιθανότητα αποχώρησης Βέρμπιτς - Βιλένα τόνισε ότι οι πιθανότητες είναι στο 50-50.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x