Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δύσκολο το 2x2 για Παναθηναϊκό, αλλά πιο πιθανό να γίνει με Κόντη - Να βγουν μπροστά και οι παίκτες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM το χρονικό της απόλυσης Τερίμ, επισήμανε ότι η πρόσληψη Κόντη είναι στη σωστή κατεύθυνση και έθεσε τους παίκτες του Παναθηναϊκού προ των ευθυνών τους.

Το χρονικό της απόλυσης του Φατίχ Τερίμ από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εκτιμώντας παράλληλα ότι η παρουσία του Χρήστου Κόντη μπορεί να κάνει εφικτό το 2x2 στο τέλος της σεζόν.

«Στον Παναθηναϊκό η σκέψη αλλαγής προπονητή για τη νέα σεζόν μπήκε μετά και την σοκαριστική εικόνα της ομάδας και την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0. Για τώρα δεν γινόταν κουβέντα, ούτε μετά τον Άρη μπορώ να πω ότι υπήρχε σκέψη για άμεση αντικατάσταση. Υπήρχαν κάποιες φωνές αλλά όχι απόφαση. Απόφαση υπήρξε μετά τη νέα συντριβή του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, όπου έδειχνε ότι τον πήρε η κατηφόρα και ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στην αλλαγή προπονητή για να μην ακολουθήσουν τα χειρότερα με Ολυμπιακό και Άρη. Δεν ήθελε να φέρει από τώρα έναν ξένο προπονητή, αλλά κάποιον που να ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Για αυτό επιλέχθηκε ο Χρήστος Κόντης, από όταν ήταν στην ομάδα λέγαμε όλοι τα καλύτερα για αυτόν. Είχε ενεργό ρόλο επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ έσωσε και τον Βόλο. Τώρα είναι σε μια αποστολή καμικάζι, το έργο του θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του. Σίγουρα, όμως, η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει το 2Χ2 από ότι με Τερίμ. Ο Τούρκος είχε χάσει τα αποδυτήρια, είχε μείνει και λίγο πίσω προπονητικά, ήταν μη αναστρέψιμη η κατάσταση. Πήρε την σωστή απόφαση αυτή την φορά η διοίκηση, ενώ σε σωστή κατεύθυνση είναι και ο ερχομός του Κόντη», σχολίασε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι θα πρέπει πλέον να βγάλουν αντίδραση και οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», για να πάρουν τα αποτελέσματα και να κλείσει με ανακούφιση μια σεζόν που είναι κοντά στο να αποδειχτεί καταστροφική.

Ενώ ο Νικολογιάννης εκτίμησε ότι στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα είναι να μείνει ο Κόντης στο τιμ αλλά και να έρθει ένας ξένος τεχνικός το καλοκαίρι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σημείωσε ότι ο Κόντης δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές στην 11άδα των «πράσινων» ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Ιωαννίδης θα είναι ξανά νοκ άουτ και άφησε ανοιχτή την χρησιμοποίηση του Γερεμέγεφ ως βασικού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x