Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν σώζει καμία χρονιά μόνο του το Κύπελλο για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό αλλά, αν συνεχίσει έτσι, δε θα μπορεί ούτε να το διεκδικήσει, μιλώντας για λάθος νοοτροπία.

Ανεξάρτητα από την έκβαση στο Κύπελλο και την κατάκτησή του ή όχι, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει και το πρωτάθλημα, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, χτυπώντας παράλληλα και… καμπανάκι για τη συνέχεια.

«Ήταν άλλη μια πολύ χοντρή γκέλα για τον Παναθηναϊκό, που συνοδεύτηκε από μια ακόμα κακή εμφάνιση. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη, απλά με τον ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση, τώρα έχασε άλλους δύο και συνολικά τέσσερις βαθμούς που απαγορεύεται όταν κανείς πρωταθλητισμό. Το ανησυχητικό ήταν η εικόνα της ομάδας που ήταν χειρότερη από τη Λαμία και επιθετικά και αμυντικά. Το χθεσινό ματς μπορεί να χωριστεί σε δύο κομμάτια: μέχρι την αποβολή του Σένκεφελντ ήταν κακός, αλλά η Κηφισιά εντελώς ακίνδυνη. Μετά την αποβολή νόμιζες ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το γήπεδο, τον έπιασε πανικός και φαινόταν ότι το κακό θα γίνει. Δεν ξέραμε τι ήθελε να παίξει μετά τις αλλαγές του Τερίμ, όλοι μπροστά, με τον Κώτσιρα μόνο στα χαφ. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, προπονητής και παίκτες, ότι αν τελειώσει η χρονιά και κατακτήσουν μόνο το Κύπελλο θα έχουν κάνει ελάχιστα πράγματα. Θα είναι αποτυχημένη η σεζόν, αν δεν κατακτήσει και το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Αν δεν αλλάξει η εικόνα, πολύ σύντομα, ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καν διεκδικητής του τίτλου. Επαναλαμβάνω το Κύπελλο δεν σώζει καμία χρονιά. Παρά το ότι είχε παίκτη λιγότερο, δεν επιτρέπεται να παρουσιάζει τέτοια εικόνα», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» δεν δίνει καμία σημασία σε επίπεδο προετοιμασίας στα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες έχοντας χαλαρή και λανθασμένη νοοτροπία και το πληρώνει, ειδικά απέναντι σε σύνολα που τον αντιμετωπίζουν με το… μαχαίρι στα δόντια.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός χρωστάει τα πάντα στον Λοντίγκιν, που έσωσε τον βαθμό έτσι όπως εξελίχτηκε, με κάποιες επεμβάσεις του.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x