Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν έπαθε ζημιά στην Τούμπα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί δημιουργικά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στο bwinΣΠΟΡ FM στη βελτίωση του Παναθηναϊκού στα μετόπισθεν κόντρα στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας όμως πως πρέπει να κάνει παραπάνω πράγματα μπροστά με βάση την ποιότητα του.

Την βελτίωση στην άμυνα αλλά και την ανάγκη βελτίωσης του Παναθηναϊκού και στο δημιουργικό κομμάτι ανέδειξε, στο σχόλιο που έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Τούμπα για να κερδίσει, από την στιγμή που δεν κέρδισε, δεν μπορεί να είναι χαρούμενος. Αν ήταν στο +5 και έφερνε ισοπαλία, θα κάναμε άλλη κουβέντα. Τώρα είναι στο -5. Γλυκαίνει αυτή την ισοπαλία η γκέλα του Ολυμπιακού, δεν του έκανε ζημιά. Εγώ νομίζω ότι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή. Έχει κάνει δύο γκέλες και η πρώτη ευκαιρία του δόθηκε χθες, αλλά την έχασε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να πούμε ότι έκανε ένα βήμα μπροστά στην αμυντική του λειτουργία, δεν έκανε στο δημιουργικό κομμάτι. Και πάλι, με βάση την ποιότητα των παικτών του μπροστά, δεν έκανε φάσεις για να κερδίσει, με εξαίρεση δύο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι πέραν της νίκης επί του Πανσερραϊκού, το «τριφύλλι» θα πρέπει μέσω αυτής να πάρει ψυχολογία ενόψει και των δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x