Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Βάζει βράχο στην άμυνα και ηρεμεί με Ίνγκασον ο Παναθηναϊκός - Μέχρι την Πέμπτη ο αριστερός μπακ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη «μεταγραφή 11άδας» του Παναθηναϊκού, όπως χαρακτήρισε τον Ίνγκι Ίνγκασον, ενώ τόνισε πως επίκειται άμεσα και ο αμυντικός για το αριστερό άκρο.

Το εγκώμιο του Ίνγκι Ίνγκασον έπλεξε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας ότι άξιζε η αναμονή για την απόκτηση στόπερ με βάση το βιογραφικό και τα στοιχεία του Ισλανδού.

«Βάζει ένα βράχο στην άμυνά του ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Ίνγκασον. Ένα παίκτη που μπορεί να ηγηθεί, ξέρουμε την αξία του, είχα πει ότι όταν πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, ήταν ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία με την Μίντιλαντ. Το γεγονός ότι έχει παίξει στην Ελλάδα κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του. Ο Παναθηναϊκός ηρεμεί στην άμυνα, με την απόκτηση του Ίνγκασον, πάει σε μια σίγουρη λύση. Δελεάστηκε από την πρόταση του Παναθηναϊκού, αλλά κει επειδή τον ήθελε ο προπονητής, του αρέσει προφανώς και η Ελλάδα. Θα μπορεί να παίξει άμεσα, σίγουρα θα δηλωθεί στη λίστα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι μεταγραφή 11άδας, αυτό που μαθαίναμε δηλαδή, όπως και ο Μαξίμοβιτς», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, μετά την ανακοίνωση του Ίνγκασον το «τριφύλλι» θα προχωρήσει και την μεταγραφή του αριστερού μπακ μέχρι την Πέμπτη, με την περίπτωση του Γιαννούλη να έχει τελειώσει και τον υποψήφιο να είναι ξένος.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε για τα εξτρέμ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι βασικοί καθώς θέλει μεγάλη ενίσχυση εκεί.

Ενώ μιλώντας για το επόμενο και τελευταίο φιλικό των «πράσινων», την Πέμπτη με την Μακάμπι Νετάνια, εκτίμησε πως ο Αλόνσο θα παρατάξει μια παρόμοια 11άδα με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.


Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x