Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από τις κορυφαίες προκρίσεις του Παναθηναϊκού - Βροντερό μήνυμα ότι επιστρέφει»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στη Μασσαλία, στους Μπρινιόλι-Παλάσιος, Μπερνάρ και στο 5x5 των πέναλτι από τις αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σημείο αναφοράς στην ευρωπαϊκή του ιστορία ήταν για τον Παναθηναϊκό η χθεσινή του πρόκριση επί της Μαρσέιγ, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από το ’86 που είμαι στο ρεπορτάζ και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό, τέτοια πρόκριση, τέτοιο θρίλερ δεν θυμάμαι να έχω ξαναζήσει. Είναι η πρώτη φορά και καταλαβαίνω και τα συναισθήματα του κόσμου. Νομίζω ότι είναι από τις κορυφαίες προκρίσεις, όχι ότι δεν έχει κάνει κι άλλες. Αν λάβουμε υπόψη μας το πόσο καιρό έλειπε από την Ευρώπη, τον αντίπαλο, σε συνδυασμό με το πως πήγε χθες το παιχνίδι, νομίζω ότι είναι από τις κορυφαίες προκρίσεις και ένα βροντερό μήνυμα ότι επιστρέφει στην Ευρώπη δυναμικά. Έκανε μια πολύ μεγάλη υπέρωαση χθες, θα χρειαστεί άλλη μια. Το μήνυμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και ο κόσμος του μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι το ματς δεν ξεκίνησε καλά για το «τριφύλλι», έκανε ειδική μνεία στην καυτή ατμόσφαιρα του «Βελοντρόμ» που επηρέασε άπαντες αλλά και τον Μπρινιόλι ο οποίος κράτησε την ομάδα του όταν έπρεπε, για να βγει μια… άλλη στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσει στην πρόκριση.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Παλάσιος ήταν ο κομβικός παίκτης χθες, καθώς ναι μεν θα μπορούσε να είχε κάποιες καλύτερες αποφάσεις στην τελική ενέργεια αλλά η παρουσία του βοήθησε πάρα πολύ ανασταλτικά τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Μπερνάρ.

Στάθηκε στο γεγονός ότι και τα πέντε πέναλτι των «πράσινων» τα εκτέλεσαν ποδοσφαιριστές που είχαν μπει αλλαγή, ήταν καλοχτυπημένα και εύστοχα, που συνιστά μια ακόμα επιτυχία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Και μίλησε για την -μια ακόμα ακριβή- μεταγραφή του Αράο στον Παναθηναϊκό που έρχεται για βασικός και ανεβάζει την ποιότητα κατακόρυφα, όντας ένας χαφ με υψηλή τεχνική, δυναμικός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και παίκτης τοπ επιπέδου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x